Archief

In het archief van Easyrapport bevinden zich alle leerlingen die u heeft gearchiveerd, opgedeeld in jaartallen.

Heeft u in een bepaald jaar een aantal leerlingen gearchiveerd, dan kunt u deze terugvinden onder dit jaartal. Gebruik hiervoor het keuzemenu bovenaan de pagina.

Om de gearchiveerde rapporten in te zien, klikt u op een leerling en vervolgens op het gewenste rapport.

Zijn er nog zaken onduidelijk, of heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact op met Easyrapport via support@easyrapport.nl.

Leerling bekijken

Hier ziet u de gearchiveerde informatie van deze leerling. Door te klikken op een rapport kunt u deze downloaden en bekijken in het PDF formaat.

Per leerling kunt u naast het bekijken van de historische rapporten nog twee dingen doen:

• De leerling definitief verwijderen: Hierbij worden alle gegevens van de leerling verwijderd uit Easyrapport. Let op deze actie kan niet worden teruggedraaid.
  • De leerling terugzetten: Dit kan voorkomen als een leerling de school verlaten heeft, maar op een later moment toch weer instroomt. Met deze optie (her)activeert u de leerling weer in het systeem. De rapporten zelf zijn echter wel alleen beschikbaar in het PDF formaat en staan in feite op slot. Het is niet mogelijk om de rapporten daarna weer bewerkbaar te maken.

Het kan voorkomen dat u per ongeluk allerlei gegevens ondanks de waarschuwingen heeft verwijderd. In dat geval kunnen we in overleg een back-up van uw gegevens terugzetten. Hiervoor dient u zo snel mogelijk na het incident een e-mail te sturen naar support@easyrapport.nl. Geef hierbij zoveel mogelijk details.

Gearchiveerd leerjaar verwijderen

gearchiveerd-leerjaar-verwijderen

In het archief is het ook mogelijk om alle leerlingen van een bepaald leerjaar in één keer te verwijderen. Dit is bijvoorbeeld handig als het bewaartermijn van rapporten is verstreken.

Selecteer hierbij bovenaan de pagina in het Archief het juiste jaartal en klik onderaan de pagina op de rode knop Verwijderen. Hierna krijgt u nog een pop-up om deze verwijdering te bevestigen.

Let op deze actie kan niet worden teruggedraaid.

Het kan voorkomen dat u per ongeluk allerlei gegevens ondanks de waarschuwingen heeft verwijderd. In dat geval kunnen we in overleg een back-up van uw gegevens terugzetten. Hiervoor dient u zo snel mogelijk na het incident een e-mail te sturen naar support@easyrapport.nl. Geef hierbij zoveel mogelijk details.