Inloggen

Inloggen in de beveiligde Easyrapport omgeving kunt u doen door op de knop "Inloggen" te klikken via onze website easyrapport.nl of u gaat direct naar https://mijn.easyrapport.nl.

Eerste keer inloggen

Met behulp van uw e-mailadres en het verstrekte (per e-mail ontvangen) tijdelijke wachtwoord kunt u inloggen. Daarna wordt u om veiligheids redenen gevraagd uw wachtwoord te wijzigen.

Nadat u de eerste keer heeft inglogt kunt u uw eigen gekozen wachtwoord gebruiken.

Inloggen met Twee-factorauthenticatie of 2FA

Twee-factorauthenticatie of 2FA is een beveiligingsmaatregel die een tweede beschermingslaag toevoegt om online accounts te verifiëren. De werkwijze hiervan in Easyrapport, is net als de rest van het programma, vrij 'Easy'.

Als je voor de eerste keer via een bepaald apparaat inlogt in Easyrapport wordt er na het invoeren van je e-mailadres en wachtwoord een 5 cijferige code naar je toegestuurd per e-mail. Er opent zich een scherm om die verificatiecode in te voeren. Daarna ben je ingelogt in Easyrapport. Als je de eerstvolgende keer via hetzelfde apparaat inlogt krijg je deze extra verificatie niet te zien.

Deze extra verificatie wordt één week onthouden, na een week verloopt de code en zul je bij het inloggen opnieuw een code ontvangen per e-mail.

Wachtwoord resetten

Uw kunt hier uw wachtwoord opnieuw instellen.

Wachtwoord veranderen

Uw wachtwoord in Easyrapport is persoonlijk en wordt versleuteld opgeslagen.